fbpx

Heti Csődértesítő

Heti Csődértesítő

Csődinformáció

A Heti Csődértesítő azon magyarországi cégek teljes körű, ábécérendű heti listája, amelyek bírósági végzés alapján csődeljárás, felszámolási eljárás vagy végelszámolási eljárás alá kerültek. A nyomtatott kiadványként 1992 óta megjelenő Heti Csődértesítő összegző gyorsjelentés.

Az on-line változat teljeskörűen csak az előfizetők számára elérhető. A nyomtatott lap nyilvános lapterjesztői forgalomba nem kerül, csak a kiadótól rendelhető meg.

A lap kiadója az OVI Országos Vezetőképző Intézet Kft.

Ha keresni szeretne

Előfizetőként ellenőrizhet egy céget, úgy hogy a heticsodertesito.hu oldalon egyszerűen beírja a főoldali KERESÉS menüben a „Cégnév” beviteli mezőjébe a keresett cég nevét (névrészletét) cégforma nélkül. A cégazonosítási lépések után a kiválasztott cégről megtudhatja, hogy szerepel-e a Heti Csődértesítőben, indult-e ellene csőd-, felszámolási vagy végelszámolási eljárás. Ugyanezt megteheti adószám, település, eljárástípus illetve időhatár megadásával, illetve ezek bármilyen kombinációjával.

Cégfigyeltetés

A cégfigyeltetés szolgáltatás keretében előfizetőink az általuk kijelölt cégekkel kapcsolatban azonnal megtudják a Heti Csődértesítőben tárolt összes információt, utána pedig a választott gyakorisággal rendszeresen értesítjük Őket a figyeltetett cégekkel kapcsolatos új bejegyzésekről.

Előfizetőként cégfigyeltetést is beállíthat. Az Ezt a céget figyeltetem menüpont almenüiben állítsa be a kívánt tartalmat, ezután a beállításnak megfelelően e-mailben értesítést küldünk a megadott céggel kapcsolatos minden új információról, amely a Heti Csődértesítőben megjelenik.Megrendelés

A Heti Csődértesítő kiadvány megrendelése, online hozzáférés, email értesítés

price bg

Heti Csődértesítő

Nyomtatott kiadvány

50 000 Ft + 5% áfa 6 hónapra
Előfizetek
price bg

Heti Csődértesítő

Online

42 803 Ft + 27% áfa 6 hónapra
Előfizetek
price bg

Heti Csődértesítő

Online+email

57 118 Ft + 27% áfa 6 hónapra
Előfizetek

Amit tudni érdemes

A FELSZÁMOLÁSI ELJÁRÁSRÓL

A VÉGELSZÁMOLÁSRÓL

A CSŐDELJÁRÁSRÓL

A KÉNYSZERTÖRLÉSRŐL

256797

Felszámolás

200828

Végelszámolás

5463

Csődeljárás

149516

Kényszertörlés

Copyrights © 2022. All rights reserved | Adatkezelési tájékoztató | Ügyféltájékoztató

cards