fbpx

Ügyféltájékoztató

A cegnet.hu honlap ügyfél-tájékoztatója.

A tulajdonos/üzemeletető adatai:

Cégnév: Hírtőzsde Holding Zrt,. (továbbiakban HH Zrt, vagy Kiadó) Székhely: 1027 Budapest, Csalogány utca 23-33.

Levélcím: 1255 Budapest, Pf. 14.
Adószám: 10587830-2-41​
Cégjegyzékszám: 01-10-043302​
A nyilvántartást vezető bíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
A kommunikáció nyelve: magyar
Elektronikus elérhetőség: ugyfelszolg@cegnet.hu
Weboldal: www.cegnet.hu
Telefon: +36 (1) 202 2199/200

A Felhasználó

Az a természetes személy vagy gazdálkodó szervezet, aki a cegnet.hu oldalt használja..

A szolgáltatás:

A cegnet.hu olyan gazdasági lapok, konferenciák, kiadványok gyűjtőszájtja, amelyek a gazdasági élet szereplőinek készülnek azzal a céllal, hogy konkrét gazdasági-gazdálkodási döntéseiket ezen információk segítségével megalapozhassák. A gyűjtősite-hoz 9 honlap tartozik, amelyek a cegnet.hu oldalról elérhetők. A cegnet.hu gyűjtősite üzemeltetője a Hírtőzsde Holding Zrt., a honlapok tulajdonosai pedig az e cég érdekkörébe tartozó Értesítő és Közlönykiadó Kft., Feketelista Adatbank Kft. valamint az OVI Országos Vezetőképző Intézet Kft. További információk az impresszumban találhatóak.

Szakterületeink

A honlap használatának műszaki, technikai feltételei:

Rendszerünk használatához html5 kompatibilis böngésző amiből érdemes a legfrissebb verziót használni (még támogatott, de nem javasolt a Flash Player használata). Ilyen böngészők a Firefox,​ Chrome,​ Opera,​ Vivaldi,​ Internet Explorer,​ Edge stb. (a felsorolásban a névre kattintva a kiválasztott böngésző letöltőoldalára jut); Windows 7 vagy frissebb operációs rendszer; ha telepítve van a még támogatott, de nem javasolt Flash Player,​ annak a legfrissebb verzióját kell használni; stabil internetkapcsolat szükséges.

Felelősség kizárása:

A tulajdonos/üzemeltető az oldal használatából eredő esetleges károkért, valamint a weboldalon elhelyezett információkért és hirdetésekért felelősséget nem vállal.

Az esetlegesen előforduló technikai problémákból eredő károkért a tulajdonos/üzemeltető felelősséget nem vállal.

Az oldal használatával kapcsolatos kérdésekkel munkanapokon, telefonon és e-mailben egyaránt 9.00–16.00 óra között keresheti ügyfélszolgálatunkat a  +36 (1) 202-2199/200-as telefonszámon. Munkaszüneti és ünnepnapokon, illetve munkanapokon 9.00 óra előtt és 16.00 óra után nem tudja elérni ügyfélszolgálatunkat, így ekkor sem technikai, sem egyéb kérdéseire nem tudunk válaszolni. Az előzőekből eredő károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

Szerzői jog:

A honlap tartalma és annak formai megjelenési elemei a szerző jogi törvény védelme alatt áll. A tartalom felhasználása a forrás megjelölésével, továbbközlése a tulajdonos/üzemeltető előzetes írásbeli engedélyével történhet.

Záró rendelkezések:

Jelen „A cegnet.hu honlap ügyfél-tájékoztatója​    ” szövegét minden érdeklődő​    megismerheti a Hírtőzsde Holding Zrt. által üzemeltetett cegnet.hu/ugyfeltajekoztato oldalon.

A Kiadó a „A cegnet.hu honlap ügyfél-tájékoztatója​      ” módosításának a jogát​  fenntartja. A jelen dokumentum bármely módosítását a Kiadó a változás hatályba lépését legalább 15 nappal megelőzően nyilvánosságra hozza. A változásról szóló értesítést a Kiadó a cegnet.hu/ugyfeltajekoztato honlapján közzéteszi.  A Felhasználó az oldal használatával elfogadja jelen „A cegnet.hu honlap​   ügyfél-tájékoztatója” tartalmát.​

A Kiadó és a Felhasználó jogviszonyára egyebekben Magyarország hatályos jogszabályi rendelkezései az irányadók.

Copyrights © 2019. All rights reserved | Website by Marketing Market | Adatkezelési tájékoztató | Ügyféltájékoztató

cards